Parchet din lemn cluj

LEMNUL ESTE PASIUNEA NOASTRĂ……

Doar aceste cuvinte sunt suficiente pentru a vorbi despre noi, despre marea noastra pasiune pentru lemn, în cei 25 ani de activitate in lumea parchetului din lemn masiv si stratificat, scari din lemn, alte produse din lemn.

Gandirea inovatoare alături de componenta de măiestrie în procesul de fabricație și de finisare și flexibilitatea producției sunt atuurile noastre, ingredientele pentru a creea proiecte unice si inconfundabile

Studio Parchet prezintă astăzi, o gama bogata de esente de lemn masiv si o varietate mare de dimensiuni si modele de parchet, cu finisaje din cele mai exclusiviste si personalizate. Parchet lăcuit, uleiat, periat, rindeluit manual și tratat termic.

Firma noastra s-a facut intotdeauna remarcata pentru inalta calitate si fiabilitate a produselor pentru protecția obiectelor din lemn: parchet lemn, scări interioare din lemn, balustrade din lemn, etc. Acesta este un rezultat deosebit de important intr-o piata atat de competitiva precum cea a produselor pentru acoperirea, protectia si intretinerea parchetului de lemn si a suprafetelor din lemn: scari din lemn, glafuri de lemn, pervaze de lemn, etc.

Produsele din lemn masiv precum și serviciile oferite converg într-o singura direcție: calitatea totală. Toate produsele noastre sunt fabricate din lemn, din pădurile gestionate corect și responsabil, în conformitate cu cele mai riguroase standarde de mediu.

Experienta celor 25 de ani, in acest domeniu, a condus la realizarea de produse si servicii orientate catre performanta in ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea, fara a compromite frumusetea naturala a parchetului din lemn masiv.

In showroom-ul nostru puteti gasi o gama variata de parchet, atat pentru trafic intens, cat si domestic. Decoruri speciale, specificatii diferite, furnizori de top, colectii de parchet din lemn masiv si parchet stratificat care merita vazute!

Punctele tari ale societăţii noastre sunt:

Siguranta
Calitate
Preturi accesibile
Credibilitate şi rapiditate
Inalta specializare
Experienta bogata