Recondiționare (rașchetare) parchet

Reconditionarea parchetului din lemn masiv sau stratificat are loc prin indepartarea stratului uzat sau degradat. Acest proces presupune executarea mai multor operatii intre care raschetare, chituire, slefuire, grunduire, finisare si lacuire. In urma acestor etape de raschetare a parchetului, lemnul  va reprimi o suprafata uniforma, curate si cu un aspect placut. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta  curateniei pe durata acestor lucrari, reconditionarea parchetului se realizeaza cu masini profesionale  dotate cu aspirator de praf.

Montaj parchet masiv și stratificat

Pregatirea si montajul se face cu materiale de calitate, adecvate suprafetelor suport (calitatea sapelor) si aspectului final dorit de client. Echipele noastre asigura lucrari de montaj pentru toate tipurile de parchet: din lemnn masiv, dublu si/sau triplustratificat, laminat, LVT, lemn-piatra, alte combinatii de lemn cu material composite, etc. Utilizam  materiale de foarte buna calitate, utilaje si aparate profesionale, obtinand rezultate care satisfac cele mai stricte cerinte. Oferim consultanta si suport in alegerea celor mai bune solutii, realizarea unor lucrari de inalta calitate.

Montaj LVT
(LUXURY VINYL TILES)

Pregatirea si montajul LVT se face cu materiale de calitate, adecvate suprafetelor suport si aspectului final dorit de client. Avantajele acestor tipuri de pardoseala sunt posibilitatea efectuarii montajului pe o pardoseala deja existent, precum si rezistenta la uzura foarte mare. Montajul LVT se poate face atat cu adeziv cat si in sistem flotant. Utilizam materiale de foarte buna calitate, utilaje si aparate profesionale, obtinand rezultate care satisfac cele mai stricte cerinte. Oferim consultanta si suport in alegerea celor mai bune solutii, realizarea unor lucrari de inalta calitate.

Montaj parchet lemn stratificat sau laminat pe perete

Montajul parchetului pe perete sau placarea peretilor cu lemn sau derivati, a devenit in ultima vreme o solutie tot mai des intalnita, oferind lternative interesante de design. Acest tip de montaj ofera o serie intreaga de avantaje precum efecte vizuale deosebite, acoperirea unor defecte de executie a peretilor, izolare termica si/sau fonica.
In functie de posibilitatile tehnice montajul se poate realiza cu adeziv, pe structura din lemn sau pe stuctura metalica.

Prețuri

Oferim, de asemenea, servicii pentru intretinerea si reconditionarea pardoselilor din lemn, marmura, travertin, piatra decorativa, beton, PVC, LVT, etc. Intretinerea pardoselilor ajuta la protejarea lemnului, marmurei, pvc ului, creste rezistenta acestora la uzura, la murdarie si usureaza curatenia.
Preturile variaza in functie de suprafata si materialele necesare lucrarii de raschetare parchet – lac, chit, grund. Dispunem de certificat de garantie la materiale.
Preturile pentru montaj, raschetare, finisari sunt negociabile in functie de suparafata si de complexitatea lucrarilor necessitate, manopera, valoarea materialelor.
Pentru o oferta personalizata va rugam nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau telefonic la nr.  0745 548 977.